In een collectieve drinkwaterinstallatie kan zich altijd een probleem voordoen op bacteriologisch gebied, aangezien gebouwen dynamisch gebruikt worden. In de winter gaat de verwarming aan, en worden buiten kranen niet gebruikt(opwarming). Zomers brand het zonnetje op het dak, of zijn er minder personen op locatie aanwezig i.v.m. vakanties of andere oorzaken. In een pand is er niet altijd constant verbruik (stagnatie), kan er lokaal opwarming ontstaan (hotspots) of kunnen er storingen ontstaan waardoor bacteriegroei (lees legionella) zich kan ontwikkelen. Kortom er zijn meerdere redenen waarom er bacteriologische verhoging kan ontstaan!
Heeft uw organisatie een collectieve drinkwaterinstallatie en heeft u mogelijk te maken met wet- en regelgeving op het gebied van drinkwater en legionella? Wilt u weten wat specifiek voor uw organisatie de risico’s en mogelijke beheersmaatregelen zijn? Dan kan Drinkwaterspecialist u helpen.
Kenmerken
- Gratis en vrijblijvend intakegesprek
- Afhankelijk van uw situatie, uitvoering van quickscan of risicoanalyse volgens de BRL 6010 of advies op maat dat getoetst is aan huidige geldende wet- en regelgeving.
- Binnen 14 dagen ontvangt u de rapportage
Via onze site kunt u een aanvraag doen voor een vrijblijvend gesprek of een offerte. Uiteraard kunt u ook via e-mail of telefoon contact met ons opnemen.