Drinkwater controle

Conform de regelgeving dient elke drinkwaterinstallatie deugdelijk en betrouwbaar drinkwater te leveren tot op het tappunt. Om de kwaliteit te borgen, en te controleren of er geen stagnatie is (te weinig doorstroming) dient de waterkwaliteit te worden gecontroleerd middels het nemen van watermonsters. Alleen door bemonstering kan worden aangetoond of het drinkwater in het leidingnet voldoet aan de bacteriologische kwaliteit (de Coli bacterie, het Koloniegetal, en Aeromonas) en chemische samenstelling
(de aanwezige metalen in het water).

Heeft uw organisatie een collectieve drinkwaterinstallatie en wilt u periodiek de kwaliteit van het drinkwater controleren? Wilt u niet alleen legionella, maar ook andere bacteriën en metalen laten controleren en voldoen aan alle wet- en regelgeving? Dan kan Drinkwaterspecialist u helpen.

Kenmerken

  • Bemonstering en laboratorium onderzoek volgens kwaliteitsnormen en wet en regelgeving(ISO 17025)
  • Binnen 10 dagen ontvangt u het rapport
  • Een of meerjarig contract voor drinkwater controle
  • Scherp tarief afhankelijk van aantal monsters
  • Onze prijzen zijn per stuk, excl. de BTW, maar inclusief voorrijden, het bepalen van analyse, uitvoering op locatie en rapportage.

Via onze site kunt u een aanvraag doen voor een vrijblijvend gesprek of een offerte. Uiteraard kunt u ook via e-mail of telefoon contact met ons opnemen.
Vraag offerte aan

Comments are closed.