Over Drinkwaterspecialist

Drinkwaterspecialist is opgericht door Michel Wiesener.
Michel is sinds 1999 werkzaam in de drinkwaterbranche. Eerst als inspecteur en later als adviseur drinkwaterinstallaties en als projectleider drinkwater & legionella bij diverse grote organisaties.

Door Drinkwaterspecialist op te richten, kan Michel zich volledig richten op het ondersteunen van de klant met standaard diensten ter voorkoming van legionella, of met maatwerk (advies) in het geval van een besmetting of structurele problemen!

Drinkwaterspecialist is gevestigd in Kudelstaart (gemeente Aalsmeer), net onder de rook van Schiphol en Amsterdam.

Alle diensten worden uitgevoerd conform de geldende certificeringen en normbladen zoals de BRL 6010, NEN 1006, Vewin Werkbladen, de ISSO 55.1 en ISSO 55.2

Tevens zijn wij in het bezit van het Diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA.

Drinkwaterspecialist heeft als doel om de klant bij te staan, daar wij dit noodzakelijk is!
Vraag offerte aan

Waarom ook op social media?
Via social media is het makkelijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Wij doen dit niet alleen om gevolgd te worden, maar wij volgen ook de markt en onze klanten.
Dit is belangrijk aangezien techniek en waterbeheer een dynamisch gebeuren is. Omdat er bij de legionella preventie veel verplichtingen zijn aangegeven in de wet- en regelgeving, is het belangrijk ook deze nauwlettend te volgen. Via deze weg kunnen we ook de nieuwste ontwikkelingen voor legionella preventie volgen. Contact opnemen kan op meerdere manieren. Wij van Drinkwaterspecialist hopen dat wij u op een van deze vele manieren kunnen blijven informeren!
Wij maken gebruik van LinkedIn, Facebook en Twitter.

Up-to-date
Om op de hoogte kunnen blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen mijn branche zullen wij van tijd tot tijd actuele en gebruikte artikelen plaatsen. Houd daarom de nieuwsberichten in de gaten.

Milieu (bewust)
Om een steentje bij te dragen aan het milieu heeft onze webdesigner gekozen voor een server die CO2-arm en milieubewust wordt gebruikt. Cleanbits registreert de gebruikers die hun websites op milieubewuste servers hosten.

Gezondheid water & gezondheid mens
Drinkwaterspecialist is van mening dat mensen spaarzaam met het milieu en drinkwater om moeten gaan. Wereldwijd is drinkwater schaars. De gezondheid van mens en dier staat altijd centraal. De kwaliteit van drinkwater is sterk afhankelijk van de aanwezige factoren zoals; de leidingloop, doorstroomsnelheid (verversingsgraad), bezettingsgraad in een gebouw, en de materiaalkeuze waaruit het drinkwaternet is samengesteld. Door periodiek te bemonsteren, monitoren we zo de bacteriologische kwaliteit, zodat er bij een mogelijke afwijking adequaat gereageerd kan worden en de gezondheid van mens en dier niet in gevaar kan komen.

Comments are closed.