Legionella controle

In de regelgeving staat vermeld dat eigenaren van een collectieve drinkwaterinstallatie met een verhoogd risico, verplicht gesteld worden om periodiek (lees half jaarlijks) de drinkwaterkwaliteit te laten controleren op de aanwezigheid van de legionella bacterie. (Borging van de waterkwaliteit). Naast het bemonsteren van water op de legionella bacterie, kunnen wij ook legionella laten controleren middels een SWAP bemonstering van de aanwezige biofilm aan de binnenzijde van de drinkwaterleiding.

Note: vanaf 1 juli 2011 mag de bemonstering op de legionella bacterie alleen maar worden uitgevoerd door personen die geaccrediteerd zijn. Alle bemonsteringen van Drinkwaterspecialist worden door een geaccrediteerd laboratorium bemonsterd en geanalyseerd.

Heeft uw organisatie een collectieve drinkwaterinstallatie met een meetverplichting of zorgplicht? Wilt u periodiek uw leidingen laten controleren op legionella en voldoen aan alle wet- en regelgeving? Dan kan Drinkwaterspecialist u helpen.

Kenmerken

  • Bemonstering en laboratorium onderzoek volgens kwaliteitsnormen en wet en regelgeving (NEN 6265)
  • Binnen 10 dagen ontvangt u het rapport
  • Een of meerjarig contract voor legionella controle
  • Scherp tarief afhankelijk van aantal monsters
  • Onze prijzen zijn per stuk, excl. de BTW, maar inclusief voorrijden, het bepalen van de sero-typering, uitvoering op locatie en rapportage.

Via onze site kunt u een aanvraag doen voor een vrijblijvend gesprek of een offerte. Uiteraard kunt u ook via e-mail of telefoon contact met ons opnemen.
Vraag offerte aan

Comments are closed.